Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu

Posted by on Jou 16 in Blogi |

Näin saat seksiseuraa netistä

seksiseuraa

Internet on loistava alusta seksiseuran hakemiseen. Useimmiten samanhenkistä seuraa on paljon helpommin saatavilla kuin baareissa. Et myöskään joudu arvailemaan, mitä toisella on mielessä. Baarista roudattu yhden illan kumppani taas on useimmiten humalassa ja seksi jää perinteiseksi kännisäädöksi.

Jos haluat pelkkää seksiseuraa, niin tässä on ehdoton Top-3 lista:

1. Flirtfair.fi

Kotisivu: www.flirtfair.fi

Tämä palvelu on osoittautunut seksiseuran hakemisessa varsin toimivaksi. Kyseessä on siis deittipalvelu, joka on profiloitunut puhtaasti seksiseuraa etsivien sivustoksi. Pääset kokeilemaan palvelua ilmaiseksi tästä.

2. Victoria Milan

Kotisivu: www.victoriamilan.fi

Jos moraalisi antaa myöden niin tässäpä hieman erilainen vaihtoehto. Kyseessä on siis ensisijaisesti pettämiseen tarkoitettu deittipalvelu, jossa varatut voivat hakea seksiä anonyymisti. Sivulle voi tietenkin rekisteröityä myös sinkkuna. Palvelusta löytyy allekirjoittaneen kokemuksien perusteella melko helposti naisia, joiden ainut päämäärä on kevyen irtosuhteen metsästäminen.

Ilmainen kokeiluversio löytyy täältä.

3. Tinder

Kotisivu: www.gotinder.com

Tämä ei varmaankaan esittelyjä kaipaa. Tinder on älypuhelimella toimiva seuranhakupalvelu, jossa mahdollinen kumppani valitaan tylysti naamakertoimen perusteella. Ei suora seksinhakupalvelu, mutta palvelun luonteesta johtuen harvempi sieltä kai mitään ”tositarkoituksella” luulee löytävänsä.