Näin saat seksiseuraa netistä

seksiseuraa
seuraa netistä
 • Lukijoiden arvosana

 • Arvosana 3.9 tähteä
  3.9 / 5 (23 )
 • Antamasi arvosanaInternet on loistava alusta seksiseuran hakemiseen. Useimmiten samanhenkistä seuraa on paljon helpommin saatavilla kuin baareissa. Et myöskään joudu arvailemaan, mitä toisella on mielessä. Baarista roudattu yhden illan kumppani taas on useimmiten humalassa ja seksi jää perinteiseksi kännisäädöksi.

Jos haluat pelkkää seksiseuraa, niin tässä on ehdoton Top-3 lista:

1. Flirtfair

Kotisivu: www.flirtfair.fi

Tämä palvelu on osoittautunut seksiseuran hakemisessa varsin toimivaksi. Kyseessä on siis deittipalvelu, joka on profiloitunut puhtaasti seksiseuraa etsivien sivustoksi. Sivustolta löytyy reilusti aktiivisia jäseniä ainakin suuremmista kaupungeista.

Kokeile palvelua ilmaiseksi tästä.

2. Victoria Milan

Kotisivu: www.victoriamilan.fi

Lukijoidemme kokemuksia (4/5 – 6 arvostelua)

Jos olet seikkailuhenkinen ja moraalisi antaa myöden niin tässäpä hieman erilainen vaihtoehto. Kyseessä on siis ensisijaisesti pettämiseen tarkoitettu deittipalvelu, jossa varatut voivat hakea seksiä anonyymisti. Sivulle voi tietenkin rekisteröityä myös sinkkuna. Palvelusta löytyy ylläpidon kokemuksien perusteella melko helposti seksinnälkäisiä naisia, joiden ainut päämäärä on kevyen irtosuhteen metsästäminen.

Ilmainen kokeiluversio löytyy täältä.

3. Tinder

Kotisivu: www.gotinder.com

Tinder on älypuhelimella toimiva seuranhakupalvelu, jossa mahdollinen kumppani valitaan tylysti naamakertoimen perusteella. Palvelu ei ole suoranaisesti profiloitunut seksiseuran hakemiseen ja yllättävän moni käyttäjistä tuntuu olevan liikkeellä vakavan suhteen perässä. Kevyen irtosuhteen metsästämiseen kannattaa siis varata aikaa.

1 Comment

 1. Nimetön says: Vastaa

  Vaimolani on Tinder seranhaku ehkä myöskin seksiseuran hakeminen.
  Ilmeisesti on vakavan suhteen haku on olut esillä meidän keskusteluissa.
  Kevyt irto suhde on hänellä esillä.Ja olen antanut hänelle luvan vieraala käyntiin,kun muistaisi vaan laittaa miehelle kumin munaan panon ajaksi.
  Eihän se pahaa tee vaimolle jos joku siloin tällöin saa painaa sisään munansa.