Mies: Tiedätkö millainen deittivastaus viehättää naisia?

deitti vastaus naiselle
Deittivastaus naiselle
  • Lukijoiden arvosana

  • Arvosana 4.8 tähteä
    4.8 / 5 (2 )
  • Antamasi arvosanaLöysitkö mielenkiintoisen deittiprofiilin, mutta et vain tiedä, miten lähestyisit kyseistä naista? Seuraamalla näitä yksinkertaisia vinkkejä onnistut netin seuranhaussa varmasti.

Viehättävät naiset saavat tunnetusti jopa kymmeniä vastauksia seuraa hakevilta miehiltä, kun he lisäävät oman profiilinsa treffipalstalle. Kysyimme naisilta, minkälaiset vastaukset saavat heidät kirjoittamaan takaisin.

1. Näe vaivaa oikeinkirjoitukseen. Kieliopilliset virheet antavat sinusta väistämättä sivistymättömän ja hölmön vaikutelman, vaikka todellisuus olisikin jotain ihan muuta. Kielimies vie naiselta jalat alta.

2. Älä vuodata rakkaudentunnustuksiasi tuntemattomille. Kehuminen on kuitenkin aina paikallaan ja piristää naisen päivää kummasti.

3. Vaikka naiset pitävätkin miehen itsevarmuutta seksikkäänä, älä sorru itsekehuun netissä. Se ei viehätä ketään. Ole rehellinen, sillä totuus paljastuu naiselle viimeistään ensitreffeillä.

4. Lähetä naiselle yksilöllisiä vastauksia ja anna hänen ymmärtää, että olet kiinnostunut vain ja ainoastaan hänestä. Nainen tunnistaa kyllä heti vastauksen, joka on lähetetty lukuisille muillekin naisille.

5. Keskity kertomaan itsestäsi, mutta älä paljasta heti kaikkea. Muista myös kysyä muutamaa asiaa naisen elämästä.

6. Oletko koskaan pysähtynyt pohtimaan, millainen todella olet sisimmässäsi? Itsetutkiskelu kannattaa, sillä välttämällä latteudet saat varmemmin vastakaikua. Naisen kiinnostuksen herättää todennäköisemmin vastaus, jossa kerrot valmentavasi jääkiekkonuoria ja viettäväsi viikonloppuja kavereiden illanistujaisissa kuin vain tyytymällä toteamaan, että olet urheilullinen ja ulospäinsuuntautunut tyyppi.

7. Älä unohda huumoria! Kevyt ja leikkimielinen asenne toimii erityisen hyvin netissä jään rikkojana, kun vastapuolta ei vielä tunne. Pilke silmäkulmassa ei kuitenkaan tarkoita kaksimielistä flirttiä, vaan iloista asennetta ja sujuvaa keskustelua. Jos saat naisen nauramaan, mahdollisuutesi päästä treffeille kasvavat huomattavasti.

8. Kohteliaisuus ja hyvät käytöstavat huomataan. Tämä toimii niin netissä kuin tosielämässäkin.

9. Mitäänsanomattomat ja lyhyet vastaukset ohitetaan armotta.

10. Laadukkaaseen ja edustavaan profiilikuvaan kannattaa ehdottomasti panostaa. Älä kuitenkaan sorru kuvankäsittelyyn.