7 signaalia, jotka mies tulkitsee väärin

romanttinen illallinen
romanttinen illallinen
  • Lukijoiden arvosana

  • Arvosana 4 tähteä
    4 / 5 (2 )
  • Antamasi arvosanaSuurin osa miehistä erehtyy tulkitsemaan naisia usein väärin.

Helpottaakseen miesten deittimenestystä Mens Fitness -lehti julkaisi verkkosivuillaan listan asioista, joiden tulkinnassa mies menee useimmiten metsään. Kyseinen lista löytyy alapuolelta vapaasti suomennettuna.

1. Paljastava pukeutuminen

Miehet tulkitsevat usein, että nainen joka pukeutuu seksikkäästi haluaa myös seksiä. Luultavasti naisella ei kuitenkaan ole aikomustakaan päätyä sänkyyn.

-Pukeutuminen seksikkäästi on merkki hyvästä itsetunnosta. Nainen vain haluaa osan huomiostasi, ei välttämättä seksiä kanssasi, kertoo tv-juontaja Emily Mores.

-Koska nainen todella näki vaivaa pukeutuakseen seksikkäästi juuri sinua varten, on hän luultavimmin sinusta myös kiinnostunut. Tämä on kannaltasi erittäin hyvä uutinen, neuvoo kirjailija ja parisuhdeterapeutti Lisa Hayer.

2. Tapaaminen perheen kanssa

Nainen, joka esittelee miesystävänsä vanhemmilleen odottaa kosintaa – näin ainakin miehen mielestä. Todellisuudessa nainen ei kuitenkaan tätä mieheltä odota, mutta vanhemmille esittely saattaa paljastaa naisen olevan tosissaan miehen suhteen.

-Se on selvästi sen merkki, että tapailemasi nainen haluaa pitää sinut elämässään. Hänen kuitenkin täytyy arvioida ensin, miten hyvin sovit hänen muuhun elämään, Hayer arvioi.

Perheelle esittely paljastaa myös sen, että naisella itsellään ei ole luurankoja kaapissaan.

3. Romanttinen illallinen kotona

Romanttinen illallinen päättyy miesten mielestä väistämättä seksiin. Naisen tarkoituksena ei kuitenkaan ole vietellä sinua sänkyyn, vaan tarjota sinulle hemmottelua.

– Kuullostaa melkoiselta kliseeltä, mutta tie miehen sydämeen käy vatsan kautta. Nainen haluaa pitää sinusta hyvää huolta kokkaamalla maittavan romanttisen illallisen, Lisa Hayer paljastaa.

Nainen ei näkisi niin paljon vaivaa illallisen eteen vain saadakseen seksiä. Ruoanlaitto on naisen keino viestittää, että olet hänelle paljon enemmän kuin vain petikumppani.

4. Tavaroiden jättäminen miehen asuntoon

Kun nainen jättää tavaroita miehen asunnolle, tulkitsevat miehet sen usein naisen halukkuutena muuttaa saman katon alle asumaan. Ulkonäöstään tarkka nainen on kuitenkin useimmiten ajatellut vain käytännöllisyyttä. On vaivalloista raahata meikkejä ja vaatteita kahden asunnon välillä, joten osa tavaroista tuppaa jäämään kumppanin asunnolle.

-Miehille yökyläily on helppoa. Näin ei kuitenkaan ole naisen kohdalla. Nainen tuntee olonsa kodittomaksi ilman päivittäisiä hygieniatavaroitaan. Parisuhteen etenemisen kanssa sillä ei ole mitään tekemistä. Siinä vaiheessa, kun nainen kantaa luoksesi huonekaluja, kannattaa huolestua.

5. Kondomeja käden ulottuvilla

Kondomeja käden ulottuvilla säilyttävä nainen on miehen mielestä helppo tapaus ja hänellä on useita irtosuhteita. Todellisuudessa nainen on vain vastuuntuntoinen.

-Ei kannata tehdä turhan hätäisiä johtopäätöksiä. Kondomien helppo saatavuus viestii vain siitä, että nainen ottaa oman ja kumppaninsa terveyden vakavasti, Luckybloke-sivuston perustaja Melissa White kertoo.

6. ”Tarvitsen tilaa”

Tämän kuuleminen on parisuhteen kannalta melko huono enne. Naisen kertoessa tarvitsevansa tilaa suhteessa mies helposti ajattelee kaiken jatkuvan normaalisti, kunhan ensin on pidetty hieman taukoa. Todellisuudessa nainen yrittää viestittää miehelle halustaan erota.

Tässä vaiheessa miehen kannattaa keskustella vakavasti suhteen tulevaisuudesta naisen kanssa. On molempien kannalta parempi päästää irti ja välttää takertumista, jos suhde ei vain yksinkertaisesti toimi.

7. ”Kaikki on hyvin”

Naiset eivät kykene samanlaiseen suorapuheisuuteen, kuin miehet. Naisen sanoessa, että kaikki on ihan hyvin voit olla varma, että näin ei todellakaan ole.

-Jos nainen käyttää kyseistä ilmaisua viestii se siitä, että lauseen taakse on piilotettu jotakin. Jos miehet eivät ottaisi naisen sanomisia niin kirjaimellisesti voitaisiin monet parisuhteen ongelmat ratkaista jo ennen, kuin ne kehittyvät kriiseiksi, kommentoi parisuhdeterapeutti Eric Resnick.

Lähde: Mens Fitness