10 salaisuutta miehistä

miehet puvuissa
Miehet puvuissa
  • Lukijoiden arvosana

  • Arvosana 4.5 tähteä
    4.5 / 5 (1 )
  • Antamasi arvosanaTässä lista vinkeistä, joista on apua missä tahansa parisuhteessa.

Listan takana oleva webmd.com on kuitenkin sitä mieltä, että seuraavat vinkit pitävät parhaiten paikkansa perinteiseen miehen rooliin kasvatetun miehen kohdalla.

1. Myös miehen saa puhumaan tunteista

Moni nainen ajattelee, että mies ei paljasta tunteitaan. Epäsuorasti tunteista puhuminen voi kuitenkin olla miehelle yllättävänkin helppoa. Kysy mieheltäsi esimerkiksi mitä hän ajatteli tavatessanne ensimmäisen kerran tai mitä mies haluaisi mahdollisesti tehdä romanttisen viikonlopun aikana. Vastaukset tämänkaltaisiin kysymyksiin paljastavat usein hänen todelliset tunteensa.

2. Mies tunnustaa raukkautta toimimalla

Sanojen sijasta monelle miehelle on luontevampaa näyttää tunteensa teoilla. Muista tämä, kun miesystäväsi seuraavan kerran kunnostaa kotia, vie roskat tai vaikka siistii piha-aluetta.

3. Hän kuuntelee sinua kyllä

Miesten tapa kuunnella ei välttämättä ole samanlainen kuin naisilla. Se, että mies ei aktiivisesti osallistu nyökyttelemällä ja komppaamalla sanomaasi ei välttämättä tarkoita sitä, ettei hän kuuntelisi sinua. Mies voi olla aivan hiljaa ja silti kuunnella sinua tarkkaan.

4. Oma aika on tärkeää

Parisuhteen kannalta yhteinen tekeminen on tietysti tärkeää, mutta ei pidä myöskään unohtaa antaa tilaa toiselle. Miehet tarvitsevat omaa aikaa enemmän kuin naiset. Kannusta miestä rohkeasti siis omiin harrastuksiinsa. Kumppaneilla on entistäkin enemmän annettavaa toisilleen silloin, kun molemmilla on omia juttuja ja omaa tilaa.

5. Miehet eivät ole pitkävihaisia

Naisilla on usein taipumusta muistaa ikäviä kokemuksiaan miehiä pidempään ja jäädä vellomaan surun, ahdistuksen ja stressin keskelle. Miehille takaiskuista tokeneminen on yleensä helpompaa. Tämä on hyvä muistaa riitoja puidessa. Vaikka sinulla olisikin vielä hampaankolossa jotakin on miehesi saattanut unohtaa jo aikaa sitten koko riidan.

6. Sano suoraan

Lopeta vihjailu. Turhan hienovaraiset eleet menevät todennäköisesti mieheltä täysin ohi. Jos haluat saada miehesi ymmärtämään asian, sano se hänelle suoraan.

7. Arvostus on rohkaisevaa

Mieheen vaikuttaa suuresti se, miten hän saa arvostusta ja kiitollisuutta osakseen. Tämä heijastuu väistämättä hänen jokapäiväiseen toimintaansa. Hyvä esimerkki tästä on isien osallistuminen lapsen kasvatukseen. Tutkimukset ovat osoittaneet, että mies osallistuu selvästi enemmän lapsista huolehtimiseen, kun hänellä on vaimonsa arvostus ja täysi luottamus puolellaan.

8. Ainahan se on mielessä

Miehet ajattelevat seksiä vähintään kerran päivässä. Naisista samaan yltää ainoastaan neljännes. Tämän lisäksi miehet fantasioivat seksistä lähes kaksi kertaa naisia useammin ja lisäksi miesten fantasiat ovat vaihtelevampia kuin naisilla.

9. Seksi ei ole vain suorittamista – edes miehille

On väärin sanoa, että miehille seksi olisi ainoastaan mekaaninen suoritus vailla sen kummempaa merkitystä. Miehet pitävät seksiä tärkeänä toimivan parisuhteen kannalta. Seksiin liittyvä läheisyys ja toisen huomioiminen ovat monen mielestä parhaimmillaan juuri vakituisessa suhteessa. Yhtenä syynä tähän voi olla se, että oma tuttu kumppani tietää mieltymykset paremmin kuin satunnainen tuttavuus.

10. Aina ei vain tee mieli

Edes miehellä ei aina tee mieli harrastaa seksiä. Raha-asiat, työ tai jokin muu huolenaihe voi stressata miestä samaan tapaan kuin naistakin eikä silloin seksi maistu.

Lisää vinkkejä löydät osoitteesta webmd.com